Campanya de la Urbana contra les motos en vorera

Campanya de la Urbana contra les motos en vorera

conocer gente online gratis Barcelona comença a actuar contra les motocicletes que aparquen de manera indeguda a les voreres. La Guàrdia Urbana ha començat una campanya d’avís en diferents zones de la ciutat a les motos que estacionen sobre les voreres de manera incorrecta.

recherche femme femme

kann man binare optionen programmieren Joan Estevadeordal ha realitzat unes declaracions en el diari El País al respecte d’aquesta campanya:

L’actual president de l’associació, Joan Estevadeordal, manté que fa anys que reivindiquen que es compleixi escrupolosament l’ordenança de circulació de vianants i vehicles de Barcelona i se sancionin les motocicletes que, de manera incorrecta, aparquen a les voreres. “Quan vam aconseguir, fa anys, que s’ampliessin les voreres, les motocicletes van aprofitar l’espai per envair-nos”, lamenta. “La pujada de motocicletes a les voreres ha de cessar. De moment, hem perdut la batalla de les terrasses i l’Ajuntament ha permès que els bars tinguin autèntiques rèpliques a les voreres, però la batalla de les motos hem de guanyar-la”, ha conclòs.

go site Noticia completa: https://cat.elpais.com/cat/2018/02/21/catalunya/1519241847_371056.html

http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/9200 Recordem que l’Ajuntament de Barcelona ha donat unes directrius de la manera correcta d’estacionar les motos per tal de garantir uns espais adients per als vianants.

source  

About the author

Barcelona Camina administrator

site de rencontre entierement gratuit en france Delegació de Barcelona.