Cicle de conferències “Adéu al cotxe!”

Cicle de conferències “Adéu al cotxe!”

https://dunkl.co.at/deposti/13065 A finals de març i durant el mes d’abril tindrà lloc a la Sala Beckett un cicle de conferències que volen centrar el debat en el canvi de paradigma de la mobilitat. A més de les conferències, el cicle d’activitats es complementa amb espectacles, projeccions i recitals.

que cherche les filles sur tinder

enter site

http://nielsborchjensen.com/martys/4199 L’automòbil és un vehicle urbicida. Cal preparar les ciutats perquè tornin a funcionar sense un mitjà de transport que, ben probablement, acabarà caient pel seu propi pes. Tal vegada descobrim que, lluny de ser una renúncia, viure sense cotxes és més just, més sostenible, més barat i, fins i tot, més agradable. Però cal treballar de valent perquè aquesta transició es produeixi de manera equilibrada. Quines són les properes passes?

http://www.capacuras.com/?rtyt=rencontres-musicales-gien&f5e=94 Amb el cicle «Adéu al cotxe!», la Sala Beckett vol promoure la reflexió i el debat sobre la necessitat i la possibilitat d’alliberar la ciutat del vehicle privat. Espectacles, lectures dramatitzades, peces audiovisuals, reflexions plàstiques i xerrades conjugaran el coneixement tècnic amb la cultura crítica i transformadora per estimular la consciència ciutadana.

site rencontre femme quebec Informació: https://www.salabeckett.cat/intercanvi/adeu-al-cotxe/

http://web-impressions.net/fister/1906 Conferències:

About the author

Barcelona Camina administrator

http://irinakirilenko.com/?deribaska=bin%C3%A4re-optionen-verbieten&eaa=3e Delegació de Barcelona.