Mobilització Unim Els Tramvies

Mobilització Unim Els Tramvies

Catalunya Camina ha participat en el moviment #unimelstramvies que agrupa a associacions de l’àrea metropolitana sota aquest manifest.

El passat dia 20 de gener va tenir lloc la doble mobilització des de Francesc Macià i Pl. Glories fins a Verdaguer. Caminant pel futur itinerari del tramvia, la ciutadania va demanar que pari el bloqueig polític i es realitzi l’enllaç d’una xarxa inacabada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les 1.200 persones mobilitzades (segons fonts de la Guàrdia Urbana) ens vàrem desplaçar a peu per la Diagonal en un to festiu i reivindicatiu. Es van inaugurar simbòlicament les futures parades de l’itinerari del tramvia i, al arribar al centre (plaça Verdaguer) es van exposar les reclamacions dels diferents moviments socials, associacionistes i veïnals que organitzaven la marxa.

A la mobilització s’hi van sumar càrrecs públics com Dolors Sabater @mariadolorsa (alcaldesa de Badalona), Antoni Poveda @AntoniPovedaSJD (alcalde de Sant Joan Despí), Janet Sanz @janetsanz (tinent d’alcaldía d’Urbanisme de Barcelona) i Lluís Rabell @lluisrabell (exdiputat de CSQP).

 

 

Sobre el autor

Barcelona Camina administrator

Delegació de Barcelona.

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.