Campanya de la Urbana contra les motos en vorera

Campanya de la Urbana contra les motos en vorera

Barcelona comença a actuar contra les motocicletes que aparquen de manera indeguda a les voreres. La Guàrdia Urbana ha començat una campanya d’avís en diferents zones de la ciutat a les motos que estacionen sobre les voreres de manera incorrecta.

Joan Estevadeordal ha realitzat unes declaracions en el diari El País al respecte d’aquesta campanya:

L’actual president de l’associació, Joan Estevadeordal, manté que fa anys que reivindiquen que es compleixi escrupolosament l’ordenança de circulació de vianants i vehicles de Barcelona i se sancionin les motocicletes que, de manera incorrecta, aparquen a les voreres. “Quan vam aconseguir, fa anys, que s’ampliessin les voreres, les motocicletes van aprofitar l’espai per envair-nos”, lamenta. “La pujada de motocicletes a les voreres ha de cessar. De moment, hem perdut la batalla de les terrasses i l’Ajuntament ha permès que els bars tinguin autèntiques rèpliques a les voreres, però la batalla de les motos hem de guanyar-la”, ha conclòs.

Noticia completa: https://cat.elpais.com/cat/2018/02/21/catalunya/1519241847_371056.html

Recordem que l’Ajuntament de Barcelona ha donat unes directrius de la manera correcta d’estacionar les motos per tal de garantir uns espais adients per als vianants.

 

Sobre el autor

Barcelona Camina administrator

Delegació de Barcelona.

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.