Participa al projecte europeu MoTiV

Participa al projecte europeu MoTiV

Participa al projecte europeu MoTiV i guanya fantàstics regals! 

Sigues voluntari del projecte europeu MoTiV (https://motivproject.eu/), que investiga el valor del temps de viatge per al disseny de sistemes de transport més adaptats a les necessitats dels usuaris.  

Registra i avalua els teus desplaçaments i experiències de viatge durant 14 dies a través de l’app Woorti i guanya fantàstics regals com 1 bici elèctrica Torrot Citysurfer o 2 abonaments SuperMuver per moure’t en moto elèctrica. 

Contribuiràs a la recerca europea sobre el valor del temps de viatge, que influirà al disseny del transport del futur! 

Les dades recollides a través de l’app seran anonimitzades per extreure patrons de viatge recurrents, realitzar una anàlisi de cost-benefici i proporcionar recomanacions als operadors de transport, autoritats públiques i a la comunitat europea sobre com millorar les infraestructures de transport d’acord amb l’experiència de l’usuari.  

Instruccions de com participar aquí https://bit.ly/2F5Mwht 

Sobre el autor

Barcelona Camina administrator

Delegació de Barcelona.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.