Ole Thorson

Ole Thorson

Ole Thorson (Copenhaguen, Dinamarca, 1941). Enginyer de Camins per les Universitats Tècniques de Copenhaguen (DTH) i Barcelona (UPC). Doctor Eng. Camins (Seguretat Vial) per DTH, Copenhaguen. Professor de la UP Catalunya (Camins) (1989-2007). Expert en temes de mobilitat i seguretat vial, ha treballat amb tràfic, transport, seguretat vial, vianants i mobilitat a nombroses ciutats espanyoles, a la resta d’Europa i a Amèrica Llatina, va dirigir la planificació de tràfic a l’Ajuntament de Barcelona entre 1970 i 1989.

Ha donat nombroses conferències i classes sobre temes de mobilitat. Ha participat en ponències a gran nombre de congressos, seminaris i jornades tècniques en temes de mobilitat, seguretat vial i vianants.

Defensor de la mobilitat sostenible i segura, dels drets dels vianants i del transport públic.

És director de la consultoria de mobilitat: Ingeniería de Tráfico, S.L. (INTRA) des de 1972, és President de l’Associació Espanyola de Prevenció d’Accidents de Tràfic (PAT) i Ex-president de la Federació Internacional de Vianants (IFP). És membre dels col·lectius ANDANDO, Catalunya Camina i Promoció del Transport Públic (PTP).


Articles destacats:

Sobre el autor

Barcelona Camina administrator

Delegació de Barcelona.